Spring naar content

Over be in line

Wie is Jennie Schemmekes?

Na het volgen van verschillende teken- en schildercursussen, ben ik de opleiding tot Psychosociaal Beeldend Therapeut + Acceptance and Commitment Therapy (ACT) gaan volgen aan de Vrije Academie ’t Pad. Dit in aansluiting op mijn driejarige HBO-opleiding tot ‘Zijnsgericht Energetisch Therapeut’. De daarmee opgedane kennis en (hand)vaardigheden stellen mij in staat om energetische werkvormen te combineren met creatieve en beeldende werkvormen.

Kom in balans met jezelf

Mijn levensmotto is al jaren ‘be in line’ en betekent letterlijk: ‘in elkaars verlengde staan’. Het is geënt op het ‘zijn’ in het hier en nu, tussen hemel en aarde, tussen geven en ontvangen, tussen verleden en toekomst. Een levensmotto waar ik zelf dagelijks aan werk en wat bijdraagt aan de vitaliteit van mijn bestaan. Ik gun dit iedereen en wil dit graag met anderen delen. Daarom nodig ik je van harte uit om gebruik te maken van deze kennis en vaardigheden zodat je meer in balans kunt komen met jezelf, meer kleur en richting aan het leven kunt geven en kunt zijn wie je bent!

Be in line doet meer!

Naast het aanbieden van beeldende werkvormen werkte Be in line ook 5 jaar pro deo voor Coach4more. Een fantastisch initiatief, opgezet door het Deltion college in Zwolle. Hierbij komen verschillende coaches van buiten het Deltion naar school om begeleiding aan studenten te bieden. Zo kon Jennie in deze vorm leerlingen motiveren en stimuleren om door te gaan met hun opleiding en vol te houden. Of juist talenten en sterke kanten te laten ontdekken. Heel dankbaar werk!

Heb jij een vraag of wil je eens een vrijblijvend gesprek?
Bellen of appen kan altijd! 06 20 72 27 62

_DSF5873

Aangesloten bij Vereniging Tekentaal 

Be in line is lid van Vereniging Tekentaal de beroepsvereniging voor professionals die werken met de beeld- tekentaal.

IMG_2674
cf1b5b55-751e-47fb-8224-1cdb8209cf80
7a883469-bbee-40e7-8f17-226e212ea56d