Spring naar content

Beeldende therapie

Werken met je handen om je hoofd te leren verstaan

Beeldende therapie is een zeer krachtige methode die je laat zien wie je bent en wat jij wilt. Je krijgt weer ruimte in je hoofd waardoor je je ontspannen en rustig voelt. Je leert keuzes maken zodat je dingen doet waar jij voldoening uit haalt en die je energie geven; Je gaat je eigen grenzen aangeven waardoor je goed voor jezelf kunt opkomen en hierdoor gaat doen waar jij gelukkig van wordt.

Hoe werkt beeldende therapie?

Je leert jezelf kennen doordat ik met lichaamsbewuste oefeningen werk. Je leert hierdoor dingen opmerken die je altijd hebt genegeerd, misschien niet leuk, maar zeer waardevol omdat het je nu gaat helpen om je eigen keuzes te maken.

Je gaat je kwaliteiten (her)kennen en in beeld brengen en ervaren hoe deze je helpen om te doen waar jij gelukkig van wordt. Je brengt in beeld wat voor jou belangrijk is in het leven, zodat je dit als richting kunt gebruiken om jou leven voluit en vrij te leven. Je leert om jezelf op één te zetten zonder een ander te kort te doen, doordat je liefdevoller wordt voor jezelf en daardoor ook voor de ander.

Heb jij een vraag of wil je eens een vrijblijvend gesprek?
Bellen of appen kan altijd! 06 20 72 27 62

DSF5987-e1584966489409

Beeldende therapie

Startsessie van 1 uur

5 vervolgsessies van 1 - 1,5 uur

1 wandel-, fiets- of andere sessie 

Opdrachten voor thuis

Creatieve sessie van 1,5 uur

De kosten voor dit traject bedragen €665,- (incl. btw)

* Dit is een voorbeeld traject, we stemmen dit samen af naar aanleiding van de hulpvraag.

Ilse

Door de coachsessies bij Jennie kom ik nu beter voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik beter wat ik wil. Ik ben me bewust geworden hoe ik altijd reageerde en handelde en heb goede tools gekregen om te accepteren of te veranderen waar ik problemen ervaarde. Door de rustige en positieve benadering voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me super geholpen.

Marian Vos

Als uitgesproken 'hoofdmens' luisterde ik vooral nog naar mijn innerlijke stem van de ratio. Jennie bracht mij met haar beeldende therapie weer in contact met mijn onderbewustzijn. Er ontstonden tot mijn verrassing betekenisvolle tekeningen, die met mijn reflectie op wat er tijdens het tekenen gebeurde hele waardevolle, nieuwe inzichten over mezelf opleverden. Ik voel nu een fundament in mij waar ik op kan vertrouwen en stevig kan bouwen.

Haar & Visagie Nienke

Wij hebben bij Jennie een creatieve workshop gevolgd. Ik vind het belangrijk dat we als collega’s op elkaar kunnen bouwen en weten wat je aan elkaar hebt.

Daar heeft de workshop aan bij gedragen het gaf inzichten en bracht ons dichter bij elkaar!

Docenten Carmel College Salland

Nogmaals bedankt voor de leuke, interessante workshop. Het was fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn en te moeten samenwerken om samen een groot ‘kunstwerk’ te maken wat van ons allemaal is en waarin we iets van onszelf kwijt konden. We hebben er van genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

Team klas 1

Carmel Collega Salland

_DSF5982
_DSF5991
_DSF5289