Spring naar content

Solo travel

Alleen, een dag of een aantal dagen weg van het bekende.

Op zoek naar wat jij belangrijk vind,
en doen waar jij blij van wordt.
Geen rekening hoeven houden met partner, kinderen, je omgeving.
Erachter komen dat als je alleen dingen onderneemt het heel fijn is,
maar dat je de reuring en gezelligheid van thuis ook mist.

10 jaar geleden wilde ik alleen op pad. Het was altijd zoeken naar een geschikte plek.

Een huisje huren, de caravan ergens neerzetten of op georganiseerde retraite gaan.

Het heeft mij veel gebracht en af en toe plan ik nog steeds een paar dagen ME-time.

Wil jij dit ook?

Een dag rustig ergens kunnen zitten je ding doen of een paar dagen weg met overnachting?

Ik heb zo’n plek gecreëerd!

Een complete keuken met werkruimte, een fijne stoel. Een slaapkamer met eigen douche en toilet. Rust en natuur om je heen.

De mogelijkheid om samen met mij te wandelen, creatief bezig te zijn of een reiki behandeling te ondergaan.

Solo travel

Een prachtige plek voor jou alleen

Je hoeft niks maar kan heel veel

Eén of meerdere dagen

Met of zonder begeleiding

Ilse

Door de coachsessies bij Jennie kom ik nu beter voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik beter wat ik wil. Ik ben me bewust geworden hoe ik altijd reageerde en handelde en heb goede tools gekregen om te accepteren of te veranderen waar ik problemen ervaarde. Door de rustige en positieve benadering voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me super geholpen.

Marian Vos

Als uitgesproken 'hoofdmens' luisterde ik vooral nog naar mijn innerlijke stem van de ratio. Jennie bracht mij met haar beeldende therapie weer in contact met mijn onderbewustzijn. Er ontstonden tot mijn verrassing betekenisvolle tekeningen, die met mijn reflectie op wat er tijdens het tekenen gebeurde hele waardevolle, nieuwe inzichten over mezelf opleverden. Ik voel nu een fundament in mij waar ik op kan vertrouwen en stevig kan bouwen.

Haar & Visagie Nienke

Wij hebben bij Jennie een creatieve workshop gevolgd. Ik vind het belangrijk dat we als collega’s op elkaar kunnen bouwen en weten wat je aan elkaar hebt.

Daar heeft de workshop aan bij gedragen het gaf inzichten en bracht ons dichter bij elkaar!

Docenten Carmel College Salland

Nogmaals bedankt voor de leuke, interessante workshop. Het was fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn en te moeten samenwerken om samen een groot ‘kunstwerk’ te maken wat van ons allemaal is en waarin we iets van onszelf kwijt konden. We hebben er van genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

Team klas 1

Carmel Collega Salland

IMG_4724
IMG_6768
IMG_9313