Spring naar content

Coaching

Begeleiding bij persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms voelt het als een onmogelijke opgave; op elk gebied alles van jezelf geven. Het voelt als een wirwar van verplichtingen en iedereen wil wat van je. Je baas/docenten, gezin, familie en vrienden... Hoe fijn zou het zijn als je zorgeloos, vrij en ontspannen kunt leven! Be in line biedt coaching voor (jong) volwassenen. Waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat.

Hoe werkt coaching?

Ik bied je nieuwe inzichten die ingangen geven voor de volgende stap richting je doel. We gaan samen op zoek naar motivatie en stimulans om door te gaan en vol te houden. Je vindt een betere balans tussen school of werk en je privésituatie.

We gaan samen prioriteiten stellen zodat je overzicht krijgt en keuzes leert maken. Je gaat jouw talenten en sterke kanten ontdekken waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Samengevat bereik je een mindset waarin je je zorgeloos en blij voelt en vrij en ontspannen kunt leven!

Heb je een vraag of wil je eens een vrijblijvend gesprek?
Bellen of appen kan altijd! 06 20 72 27 62

_DSF5873

Coaching

Kennismaking

Sessies van 1 uur

Opdrachten voor thuis

Ilse

Door de coachsessies bij Jennie kom ik nu beter voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik beter wat ik wil. Ik ben me bewust geworden hoe ik altijd reageerde en handelde en heb goede tools gekregen om te accepteren of te veranderen waar ik problemen ervaarde. Door de rustige en positieve benadering voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me super geholpen.

Marian Vos

Als uitgesproken 'hoofdmens' luisterde ik vooral nog naar mijn innerlijke stem van de ratio. Jennie bracht mij met haar beeldende therapie weer in contact met mijn onderbewustzijn. Er ontstonden tot mijn verrassing betekenisvolle tekeningen, die met mijn reflectie op wat er tijdens het tekenen gebeurde hele waardevolle, nieuwe inzichten over mezelf opleverden. Ik voel nu een fundament in mij waar ik op kan vertrouwen en stevig kan bouwen.

Haar & Visagie Nienke

Wij hebben bij Jennie een creatieve workshop gevolgd. Ik vind het belangrijk dat we als collega’s op elkaar kunnen bouwen en weten wat je aan elkaar hebt.

Daar heeft de workshop aan bij gedragen het gaf inzichten en bracht ons dichter bij elkaar!

Docenten Carmel College Salland

Nogmaals bedankt voor de leuke, interessante workshop. Het was fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn en te moeten samenwerken om samen een groot ‘kunstwerk’ te maken wat van ons allemaal is en waarin we iets van onszelf kwijt konden. We hebben er van genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

Team klas 1

Carmel Collega Salland

_DSF5033
DSF5987-e1584966489409
Beeldende opdracht coaching