Spring naar content

Reiki

De kracht van Reiki is de energie van het hart, de liefdesenergie die alles verbindt en je één doet voelen met alles en iedereen om je heen.

Reiki is een holistische behandelwijze, die behoort tot de alternatieve  geneeswijzen en is in te zetten bij zowel fysieke- als mentale klachten.

De behandeling wordt zittend op een stoel, of liggend op een behandeltafel gegeven. Je houdt hierbij je kleren aan.                                 Door mijn handen op verschillende plekken van het lichaam te leggen, of als je niet graag aangeraakt wil worden, erboven, stroomt de energie via mijn handen in jouw lichaam en doet wat op dat moment juist is.      Iedereen ervaart een behandeling anders. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Een behandeling duurt gemiddeld een uur. 

*Reiki werkt ontspannend.

*Reiki zorgt ervoor dat eventuele blokkades worden opgeheven                       doordat je energie weer gaat stromen.

*Reiki is een liefdevolle en ontspannende manier om de verbinding                 met jezelf te herstellen of te versterken. Het geeft inzicht in jezelf                   wat je in staat stelt dingen te veranderen.

*Reiki is de energie die iedereen in zich heeft, denk maar als je je                      stoot, je er je hand oplegt of erover heen wrijft.

*Reiki is een manier om de verbinding tussen hart en hoofd te                          versterken, waardoor je leert luisteren naar je intuïtie.

 

 

 

 

Meer weten over Reiki of het zelf ervaren?

Jennie is gecertificeerd Reiki Practitioner. Bel of app haar 06 20 72 27 62 !

Be_In_Line-20

Reiki-principes

 1. Maak je vandaag geen zorgen
  Je zorgen maken betekent dat je leeft vanuit je persoonlijkheid en niet verbonden bent met je Ziel, je hebt dan niet het vertrouwen dat er een grotere macht is die voor je zorgten je hebt zeker nog niet de overtuiging dat je op het juiste moment alles zult krijgen wat goed voor je is. Heb je weleens iemand geholpen door je zorgen te maken? Nee!
 1. Wek vandaag geen woede en boosheid op
  Opgekropte haatgevoelens en boosheid in jezelf moeten eerst opgeruimd, deze vervuilen je energie en laten zich gemakkelijk aansteken door iemand die wat tegen je zegt. Als je het opruimt merk je dat je niet meer kwaad wordt.
 1. Eer je vader, je moeder, je leraren en ouderen (vandaag ben ik dankbaar voor alles wat ik heb)
 1. Verdien je brood op een eerlijke manier
  Je moet anderen niet benadelen in welke vorm dan ook.
 1. Heb respect voor alles wat leeft

Ilse

Door de coachsessies bij Jennie kom ik nu beter voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik beter wat ik wil. Ik ben me bewust geworden hoe ik altijd reageerde en handelde en heb goede tools gekregen om te accepteren of te veranderen waar ik problemen ervaarde. Door de rustige en positieve benadering voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me super geholpen.

Marian Vos

Als uitgesproken 'hoofdmens' luisterde ik vooral nog naar mijn innerlijke stem van de ratio. Jennie bracht mij met haar beeldende therapie weer in contact met mijn onderbewustzijn. Er ontstonden tot mijn verrassing betekenisvolle tekeningen, die met mijn reflectie op wat er tijdens het tekenen gebeurde hele waardevolle, nieuwe inzichten over mezelf opleverden. Ik voel nu een fundament in mij waar ik op kan vertrouwen en stevig kan bouwen.

Haar & Visagie Nienke

Wij hebben bij Jennie een creatieve workshop gevolgd. Ik vind het belangrijk dat we als collega’s op elkaar kunnen bouwen en weten wat je aan elkaar hebt.

Daar heeft de workshop aan bij gedragen het gaf inzichten en bracht ons dichter bij elkaar!

Docenten Carmel College Salland

Nogmaals bedankt voor de leuke, interessante workshop. Het was fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn en te moeten samenwerken om samen een groot ‘kunstwerk’ te maken wat van ons allemaal is en waarin we iets van onszelf kwijt konden. We hebben er van genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

Team klas 1

Carmel Collega Salland

be-in-line-header-home2
DSF5987-e1584966489409
be-in-line-header-home2