Spring naar content

Lutografie

Be in line biedt begeleiding bij rouwverwerking. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een aanvullende methode: Lutografie. Lutografie is zoals een normaal therapietraject, alleen volg je hiervoor een programma online vanuit je eigen huis. Op jouw eigen tempo ga je creatief aan de slag met rouw.

Lutografie is een samenvoeging van het Spaanse woord luto (rouw) en grafie (vastleggen).

Je gaat een vorm geven aan je verdriet. Je geeft op creatieve wijze herinneringen een plek en krijgt zo weer rust in je hoofd en in je lijf.

De voordelen van Lutografie?

  • Het werkt als aanvulling op het traject dat je bij Be in line volgt. Zo blijf je tussen de sessies door actief met het verwerken van het rouwproces.
  • Je kunt er mee aan de slag in je eigen tijd en tempo.

Lutografie doe je thuis, mét of zónder begeleiding van een therapeut. Na inschrijving ontvang je een eigen Lutografie-account waarin je de komende maanden stapsgewijs aan de slag gaat met schrijf-, muziek-, teken-, bewegings- en zoekopdrachten. Ter ondersteuning ontvang je ook meditaties, artikelen en lees-en kijktips.

Heb jij een vraag of wil je eens een vrijblijvend gesprek?
Bellen of appen kan altijd! 06 20 72 27 62

_DSF5873

Ilse

Door de coachsessies bij Jennie kom ik nu beter voor mijzelf op, heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik beter wat ik wil. Ik ben me bewust geworden hoe ik altijd reageerde en handelde en heb goede tools gekregen om te accepteren of te veranderen waar ik problemen ervaarde. Door de rustige en positieve benadering voelde ik me op mijn gemak. Ze heeft me super geholpen.

Marian Vos

Als uitgesproken 'hoofdmens' luisterde ik vooral nog naar mijn innerlijke stem van de ratio. Jennie bracht mij met haar beeldende therapie weer in contact met mijn onderbewustzijn. Er ontstonden tot mijn verrassing betekenisvolle tekeningen, die met mijn reflectie op wat er tijdens het tekenen gebeurde hele waardevolle, nieuwe inzichten over mezelf opleverden. Ik voel nu een fundament in mij waar ik op kan vertrouwen en stevig kan bouwen.

Haar & Visagie Nienke

Wij hebben bij Jennie een creatieve workshop gevolgd. Ik vind het belangrijk dat we als collega’s op elkaar kunnen bouwen en weten wat je aan elkaar hebt.

Daar heeft de workshop aan bij gedragen het gaf inzichten en bracht ons dichter bij elkaar!

Docenten Carmel College Salland

Nogmaals bedankt voor de leuke, interessante workshop. Het was fijn om op deze manier met elkaar bezig te zijn en te moeten samenwerken om samen een groot ‘kunstwerk’ te maken wat van ons allemaal is en waarin we iets van onszelf kwijt konden. We hebben er van genoten en we hebben elkaar beter leren kennen.

Team klas 1

Carmel Collega Salland

Be_In_Line-16
Be_In_Line-20
Koffiehoekje creatieve ruimte Be in line