Spring naar content

Alleen of samen…?

14 juni 2020

Hoe is het met jou? Blijf jij nog zoveel mogelijk thuis of ben je het thuis zitten wel zat? Ik moet je eerlijk toegeven dat de tijd van binnen blijven en niemand ontmoeten zelfs mij begon te vervelen. Ik was nog helemaal niet alleen, de eerste weken waren mijn kinderen thuis en was er volop leven in huis. Ik die zo van stilte houdt en zelfs heel vaak een plekje op zoek om even alleen te zijn, had behoefte aan gezelschap. Heel fijn dat ik nu weer even een kopje koffie met een vriendin kan drinken, even ergens samen lunchen, mensen kan ontvangen in mijn fijne werkruimte.

Ontmoeten

In deze fijne werkruimte wil ik jou ook graag ontmoeten nu het weer kan. Jij die niet lekker in je vel zit. Jij die piekert over hoe het nu allemaal (verder) moet. Jij die er tegenop ziet om weer terug te gaan naar het drukke leven met alle verplichtingen. Jij die al veel dingen hebt geprobeerd, maar niet weet waar je de oplossing moet zoeken. Je hoeft het niet alleen te doen, ik kan je helpen. Samen, eerst een kop thee of koffie, jij vertelt, ik luister. Als je geen zin hebt om veel te praten dan mag je het ook op een creatieve, beeldende manier uiten want dat is de werkwijze die ik gebruik. Daarna kijken we samen hoe ik je kan helpen, je kan begeleiden.

Samen werken

Ik wil jou helpen door middel van deze prachtig werkwijze die mij verder heeft geholpen, toen ik het, nu twaalf jaar geleden, even niet meer wist. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben en dat voelt zo goed, dat gun ik iedereen. Je zit weer lekker in je vel. Je gaat je grenzen aangeven. Je krijgt richting en weet wat je doel is. Dus pak je telefoon en bel, 06-20722762 of stuur mij een email, info@beinline.nl. Dan maken we samen vrijblijvend een afspraak voor het eerste kopje thee of koffie.