Spring naar content

De touwtjes in handen hebben

22 april 2020

De touwtjes laten vieren

Eerder schreef ik al wat we allemaal met onze handen doen. We zijn hier opeens heel erg bewust van omdat veel niet meer kan en mag. Ik vervolg graag met de uitspraak ‘de touwtjes in handen hebben…’ Ik had vele dingen gepland en data geprikt, wat nu allemaal niet door kan gaan. Weg controle: een streep door alle plannen. Iedereen heeft hier nu mee te maken.

Zo zie je maar dat we het leven niet altijd in eigen hand hebben. Soms moeten we de  touwtjes laten vieren.

Ik sta positief in het leven en probeer daarom de situatie om te draaien. In plaats van bij de pakken neer te zitten te kijken naar wat wél kan! Vandaar dat er nu een artikel in het huis aan huisblad van Wijhe staat om te laten weten dat ik per 1 maart j.l. in Wijhe ben begonnen met “be in line”. Een wereldwijde pandemie houdt mij niet tegen om met trots mijn nieuwe werkplek te laten zien en mensen te laten kennismaken met wat ik doe.

Stel jij vaak dingen uit?

Stel dingen niet uit omdat we nu ‘in een crisis leven’. Dit is juist de tijd om iets te gaan doen met dingen waar je al langer mee worstelt. Loop jij tegen iets aan of ervaar je last van de huidige situatie in de wereld? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Via “teams” kan je op een hele mooie manier contact met elkaar maken. Mocht je dit nou nog niet startklaar op je computer geïnstalleerd hebben, kun je me altijd telefonisch bereiken op 06-20722762.

Samen kunnen we kijken wat be in line voor jou kan betekenen.